Biografia Miquel Borrell i Sabater


Cartell25Borrell [Desktop Resolution]

Miquel Borrell i Sabater (Santa Coloma de Farners, 1953). Mestre, Llicenciat en Geografia i Història i Doctor cum laude en Història Moderna per la Universitat de Girona. És membre de l’Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona, de la Societat Catalana d’Estudis Històrics (Institut d’Estudis Catalans) i de la junta del Centre d’Estudis Selvatans. Ha escrit multitud d’articles en revistes especialitzades i una quarantena de llibres sobre temes històrics, de patrimoni i de divulgació entre els quals L’ensenyament a Santa Coloma de Farners (1999); Pobresa i marginació a la Catalunya il·lustrada: dides, expòsits i hospicians (2002); Caritat, beneficència, solidaritat: l’hospital de Sant Feliu de Guíxols (2005); Les terres gironines: Escultures a la via pública (2006); Hospicis i hospitals de pobres (2007); Indrets i personatges catalanistas (2007); Els camins de Sant Jaume i de Santiago (2010); Sant Feliu de Guíxols: des dels orígens llegendaris al segle XXI (2012).

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>